מג'יק מלבי: המתכון המיוחד שממסטל את הברזילאים

 
עודכן 18:12 25/08/2013
מערכת נענע10

המלבי המיוחד של אייל, ג'וקה ומושיקו בדרך לכבוש את הברזילאים ולקחת אותם גבוה לשמיים. מהו הרכיב הסודי שהפך אותו להצלחה מסחררת? היכנסו ותגלו

 
 
 
 
 

זה התחיל מרצון לעשות כסף כדי להמשיך את הטיול בברזיל, ועושה רושם שזה הופך להצלחה בין-לאומית. ג'וקה, בעל התושייה, לא הרפה מסבתא ננה עד שהיא הסכימה לומר למושקיו את המתכון הסודי למלבי ששיגע את קרית מלאכי.

 

בתחילה, אייל הטיל ספק בהצלחת העניין, אך אחרי שטעם והבין שכל ביס מוביל את התודעה למקום אחר, וגורם לו לרחף בין העננים, הוא קלט שאין כאן ספק. מהר מאוד, גם הברזילאים והברזילאיות התמכרו למנה המיוחדת שעושה שמח בחך ולוקחת את המחשבות לשמיים.

 

אז אתם רושמים?

 

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: עד שעתיים ורבע | כמות: 8 יחידות | רמת קושי: בינוני |

 

מצרכים:


2 גביעים של שמנת מתוקה


6.5 כפות קונפלור


5 כוסות חלב


4.5 כפות סוכר


טיפה של תמצית מי ורדים


 

לסירופ:


2 כפות של תרכיז פטל 


כוס מים

כוס סוכר

טיפת מי ורדים

 

אופן הכנה:

 

• שופכים לסיר את השמנת המתוקה, מי הוורדים, הסוכר ו-4 כוסות של חלב

• מבשלים על אש בינונית ומערבבים תוך כדי

• שופכים לצלחת קעורה את כוס החלב שנותרה יחד עם הקונפלור

• מערבבים נמרצות את החלב עם הקונפלור עד שאין גושים

• רגע לפני שהתערובת שבסיר מגיעה לרתיחה מוסיפים את הקונפלור לסיר

• מנמיכים לאש נמוכה

• ממשיכים לערבב כל הזמן כדי שלא יווצרו גושים

• כשהתערובת שבסיר מספיק סמיכה מכבים את האש, ונותנים לסיר להתקרר מעט

• מחלקים את התערובת למנות שמתאימות לאחסון במקרר, ומאחסנים

 

לסירופ:

 

• לשפוך לסיר את כוס המים יחד עם כוס הסוכר ולבשל על אש נמוכה למשך 20 דקות

• לצנן את התערבות עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר

• להוסיף טיפת מי ורדים ו-2 כפות של תרכיז פטל

• לערבב היטב עד שמתקבל נוזל צבעוני וסמיך

 

המנה אמנם תצא לכם טעימה לא פחות מזו של אייל, מושיקו וג'וקה. אבל היא לא תמסטל את הסועדים כמו שהמנה שלהם עשתה. הסיבה: הם הוסיפו פרח ברזילאי מיוחד - "ביי רוז", ואתם לא.

 
 
  
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.